فلزیاب پالسی چیست

دستگاه فلزیاب‌ پالسی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که با استفاده از پالس‌های الکترومغناطیسی سرعت حرکت الکتریکی سیم جستجو را افزایش می‌دهند.

این فلزیاب‌ها در این زمینه بیشتر برای کاوش‌های زیرزمینی و تشخیص عیوب فنی در تجهیزاتی همچون خط لوله‌های گاز، نفت و آب استفاده می‌شوند. در حوزه یابی گنجینه‌های معدنی نیز فلزیاب‌های پالسی کاربرد قابل توجهی دارند.

فرکانس در فلزیاب‌ نقطه زن پالسی بسیار مهم است و این که چه فرکانسی برای این فلزیاب‌ها بهینه است، وابسته به کاربرد آنها می‌باشد.

برای یافتن طلا و نقره که در عمق زیادی قرار دارند، فرکانس نوین فلزیاب‌های پالسی باید در محدوده‌ای بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هرتز باشد.

در صورتی که سطح زمین پست باشد، فرکانس بالای ۱۰۰۰ هرتز بهینه است. همچنین، فرکانس بالا در فلزیاب‌های پالسی می‌تواند به تردید بیشتری در نتایج حاصله انجامد.

 

تنظیمات فلزیاب پالسی

تفکیک فلزات فلزیاب پالسی مربوط به تشخیص نوع فلزات است، که دستگاه می تواند انجام دهد. با استفاده از این ، می توانید فلزات مورد نظر خود را از فلزات غیر مورد نظر جدا کنید و به جستجوی هدفمند تری بپردازید. برای تنظیم تفکیک فلزات، باید از چند روش زیر استفاده کنید:

  1. روش اول: تنظیم تفکیک فلزات به صورت خودکار. در این روش، دستگاه خودش به طور هوشمند تفکیک فلزات را بر اساس نوع فلزات موجود در محل جستجو تعیین می کند. برای این کار، کافی است دکمه AUTO DISC را فشار دهید و منتظر بمانید تا دستگاه خود را با زمین بالانس کند. در این صورت، تفکیک فلزات به بهترین حالت ممکن تنظیم شده است.
  2. روش دوم: تنظیم تفکیک فلزات به صورت دستی. در این روش، شما خودتان مقدار تفکیک فلزات را با استفاده از دکمه های + و – تغییر می دهید. برای این کار، باید چند نکته را رعایت کنید.

تاثیر انتخاب فرکانس در عملکرد دستگاه پالسی

در فلزیاب‌های پالسی انتخاب فرکانس‌های پایین یا کمتر از 100Hz هرتز می تواند باعث افزایش نفوذ پذیری فرکانس در خاک و همچنین کاهش حساسیت دستگاه فلزیاب به فلزات کوچک‌تر شود. این مدل از دستگاه جزو پیشرفته ترین فلزیاب در بازار طلایابی و گنج یابی شناخته می شود.

 

مزایای استفاده از فرکانس پایین

  1. افزایش عمق کاوش دستگاه فلزیاب
  2. کاهش حساسیت دستگاه فلزیاب به املاح و ذرات رسانا موجود در خاک

 

معایب استفاده از فرکانس پایین

  1. کاهش سرعت تشخیص و سنس دستگاه فلزیاب
  2. حساسیت کمتر به اجسام فلزی کوچک و در نتیجه کاهش عمق کاوش دستگاه فلزیاب در آشکار سازی فلزات کوچک‌تر

 

فرکانس پایین در آشکازساز

  • طول موج طولانی تری دارند
  • هنگامی که امواج طولانی راحت تر به زمین نفوذ می کنند، عمق بیشتری دریافت می کند
  • برای شناسایی اهداف رسانایی بالا مانند نقره بهتر است
  • ولی برای یافتن اهداف کوچکتر و اهداف رسانایی کم مانند طلا یا آهن خوب نیست.

 

فرکانس بالا در آشکارساز

  • طول موج های کوتاه تری دارد
  • برای تشخیص اجسام کوچک مانند قطعات کوچک طلا عالی است.
  • برای اهداف رسانایی کم مانند طلا و آهن بهتر است.
  • عمق کمتری نسبت به فرکانس پایین بدست می آید.
  • دقت بالاتر، نزدیکتر به سطح.
  • حساس تر به تداخل کانی سازی زمین.

 

نحوه کار با فلزیاب پالسی

  • برای شروع، باید فلزیاب را با باتری مناسب تجهیز کنید و سپس آن را روشن کنید.
  • تنظیمات دستگاه را بر اساس نیاز خود برای شناسایی هدف انجام دهید. برای مثال، می‌توانید حساسیت دستگاه را تنظیم کنید تا به فلزات کوچکتر یا بزرگتر حساس شود.
  • با نگه داشتن دستگاه در دستان خود، آن را به طور مستقیم بر روی خاک به فاصله 5 الی 10 سانتی قرار دهید. سپس، با قدم زدن به طرف جلو به صورت آهسته، نواحی مورد نظر را کاوش کنید.
  • هنگامی که دستگاه فلزی را شناسایی می‌کند، یک صدای بوق در دستگاه فرستاده می‌شود و اطلاعات مربوط به فلز روی صفحه نمایش دستگاه قابل مشاهده است.
  • با توجه به نتایج حاصله، می‌توانید برای پیدا کردن فلز حفاری بپردازید.

تفکیک فلزات

انتخاب کویل فلزیاب مناسب: کویل قسمتی از دستگاه است که پالس های الکترومغناطیسی را ارسال و دریافت می کند. بسته به شرایط جستجو، ممکن است نوع، شکل، ابعاد و تعداد گیره ها متفاوت باشد. برای جستجو در عمق بالا، بهتر است از کویل های بزرگ و دایره ای استفاده کرد. برای جستجو در مناطق شلوغ و پر آشغال، بهتر است از کویل های کوچک و مستطیل شکل استفاده کرد.

تنظیم بالانس زمین: بالانس زمین یا Ground Balance عملکرد دستگاه را با خصوصیات خاک سازگار می کند. خاک حاوی مواد معدنی است که باعث اختلال در سیگنال دستگاه می شود. برای رفع این مشکل، باید دستگاه را به گونه ای تنظیم کرد که سطح صفر سیگنال را در خاک تشخیص دهد. برای این کار، باید دستگاه را روشن کرده و کویل را در حالت عمود به خاک قرار داد. سپس با حرکت دادن کویل به صورت نزول و عروج، دستگاه را تنظیم کرده تا صدای ثابت و ضعيفي دارد.

تغيير فركانس: فركانس يكي از عواملي است كه بر عمق و حساسيت دستگاه تاثير مي‌ گذارد. هرچه فركانس كم‌تر باشد، عمق بيش‌ تر و حساسيت كم‌ تر خواهد بود و بالعكس. بعضي از فلزياب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هاي پالسي قابليت تغيير فركانس را دارند كه باعث مي شود كاربر بتواند به صورت مناسب با شرائط جستجو عمل كند.

تشخيص و تفكيك فلزات: بعضي از فلزياب هاي پالسي قابليت نشان دادن نوع فلزات را با استفاده از صفحه نمايش يا صدا دارند. در صورت وجود چنين قابليتي، كاربر با توجه به شكل موج، عددي كه نشان داده مي شود يا صدائي كه شنيده مي شود، مي تواند نوع فلز را حدس بزند. البته اين قابليت به صورت قطعي نبوده و خطا هم دارد. لذا بهتر است كاربر با تجربه خود و با استفاده از لوپ های مختلف، نظر خود را درباره نوع فلز بدهد.

 

ارتباط با فروشگاه فلزیاب

در آخر توصیه ما برای شما عزیزان این است که حتما از شرکت های معتبر

خرید کنید تا ازخدمات پس از فروش و گارانتی بهره ببرید یکی از بزرگترین و

قدیمی ترین فروشگاه دستگاه فلزیاب شرکت زرشناسان  است که دارای

25سال سابقه فروش می‌باشد از خصوصیات این شرکت میتوان به دفتر و جای

ثابت، زمین تست ، خدمات پس از فروش و گارانتی معتبر اشاره کرد.

برای اطلاع از قیمت فلزیاب و یا دستگاه های دیگر میتوانید به صفحه ما مراجعه

کنید.

برای اطلاعات بیشتر راجب دستگاه و شرایط خرید به سایت زرشناسان 

مراجعه کنید و یا با شماره 09191537965 تماس بگیرید و با مهندسین

شرکت زرشناسان در ارتباط باشید.

 


تماس با شرکت فروش فلزیاب زرشناسان

برای مشاوره رایگان در مورد علائم ونشانه ها و خرید فلزیاب ها با کارشناسان فروش فلزیاب در تماس باشید.

شماره تماس کارشناس آموزش فلزیاب، خرید فلزیاب ، ارتقافلزیاب و تعمیرات فلزیاب

09191537966

About Author

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با ما